Favoriete momenten
De geur van vers gemaaid gras, of nog beter, versgebakken brood of appeltaart. Koude drankjes op warme zomerdagen. Überhaupt elk drankje met een parapluutje erin. Het geluid van het lopen op slippers. Met wollen sokken voor een knisperend houtvuur. Die ene dure broek voor de helft van de prijs en dan ook nog net in jouw maat. Tapas, sushi en bbq. Het openmaken van een nieuwe chocoladereep en het eerste stukje afbreken. Chocolade ijs anytime. Picknicken met je blote voeten in het gras. Dit is zomaar een opsomming van mijn all time favourite moments. Kijk, en bij die picknick kun je deze muffin van ei met garnaal goed gebruiken. Bak ze van te voren en doe ze in een vershouddoos. Trommel wat vrienden op en eerlijk alles delen.
- 5 eieren
- 100 gram garnalen, fijngehakt
- 1 bosui, fijngehakt
- 5 champignons, fijngehakt
- Peper
- Zout
- Sojasaus
- Sesamolie
- Verwarm de oven op 180 graden
- Kluts de eieren in een kom met peper, zout, scheut sojasaus en scheut sesamolie
- Vet de holtes van een muffinvorm in met olie of gebruik papieren vormpjes
- Leg in elke holte wat champignons, bosui en garnalen
- Giet de geklutste eieren in de holtes
- Zet 20 minuten in de oven tot de muffins mooi gaar zijn
- Eet warm of neem koud mee
Geef een reactie