• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

CurlsCulinair

Foodblog | kook, proef, eet en smul

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerechten
    • Hoofdgerechten
    • Bijgerechten
    • Nagerechten
  • Ingrediënten
    • Vlees
      • Gevogelte
        • Eend
        • Kalkoen
        • Kwartel
        • Piepkuiken
        • Struisvogelbiefstuk
      • Haas
      • Konijn
      • Lam
      • Rund
        • Biefstuk
        • Bresaola
        • Carpaccio
        • Chipolataworstjes
        • Entrecote
        • Kalf
          • Kalfssaucijsjes
          • Kalfsschnitzel
        • Ossenhaas
        • Ossenworst
        • Prime rib
        • Rookvlees
        • Rosbief
        • Runderlende
        • Rundergehakt
        • Runderriblappen
        • Runderworst
        • Sukadelappen
        • Tartaar
        • Worst
      • Varken
        • Bacon
        • Ham
        • Kotelet
        • Serranoham
    • Vis
      • Inktvis
      • Kaviaar
      • Schelp & Schaaldieren
        • Coquille
        • Garnaal
        • Kokkels
        • Mosselen
      • Tonijn
      • Witvis
        • Ansjovis
        • Bakkeljauw
        • Forel
        • Haring
        • Kabeljauw
        • Pangasius
        • Sardines
        • Schelvis
        • Scholfilets
        • Slibtong
        • Zeebaars
      • Zalm
      • Zeevruchten
    • Zuivel
      • Boter
        • Zeezoutboter
      • Ei
      • Kaas
        • Feta
        • Geitenkaas
        • Gorgonzola
        • Goudse kaas
        • Gruyère
        • Komijnekaas
        • Langres
        • Manchego
        • Mozzarella
        • Oude Kaas
        • Parmezaan
        • Roquefort
      • Room
        • Crème Fraiche
        • Monchou
        • Roomkaas
        • Slagroom
        • Zuivelspread
      • Yoghurt
        • Griekse Yoghurt
    • Groenten
      • Artisjok
      • Asperge
      • Aubergine
      • Groen
        • Andijvie
        • Bimi
        • Broccoli
        • Courgette
        • Little Gem
        • Selderij
        • Sla
        • Spinazie
        • Spruitjes
      • Kool
        • Bloemkool
        • Groene Kool
        • Witte Kool
        • Zuurkool
      • Mais
      • Meiknol
      • Peulvruchten
        • Doperwten
        • Kikkererwten
        • Kousenband
        • Limabonen
        • Peultjes
        • Sperziebonen
        • Sugarsnaps
        • Tuinbonen
      • Pompoen
      • Rood
        • Paprika
        • Puntpaprika
        • Rode Biet
        • Tomaat
      • Wortel
        • Mierikswortel
        • Winterpeen
      • Paddestoelen
        • Champignons
        • Portobello
        • Shiitake
      • Zoete Aardappel
    • Fruit
      • Appel
      • Banaan
      • Citrus
        • Citroen
        • Limoen
        • Mandarijn
        • Sinaasappel
      • Kokos
      • Lychees
      • Peer
      • Rode vrucht
        • Aardbei
        • Bosbes
        • Framboos
      • Steenvrucht
        • Abrikoos
        • Bramen
        • Dadels
        • Mango
        • Olijven
      • Vijgen
      • Watermeloen
    • Noten
      • Amandel
      • Cashewnoten
      • Hazelnoot
      • Pinda
      • Pistache
      • Walnoot
  • Keuken
    • Europees
      • Engelse recepten
      • Franse recepten
      • Griekse recepten
      • Hollandse recepten
      • Italiaanse recepten
      • Spaanse recepten
      • Portugese recepten
      • Vlaamse recepten
    • Midden-Oosten
      • Egyptische recepten
      • Marokkaanse recepten
      • Turkse recepten
    • Aziatisch
      • Chinese recepten
      • Indiase recepten
      • Indische recepten
      • Japanse recepten
      • Koreaanse recepten
      • Thaise recepten
      • Vietnamese recepten
    • Amerika
      • Amerikaanse recepten
      • Mexicaanse recepten
      • Surinaamse recepten
      • Braziliaanse gerechten
    • Australië
      • Australische recepten
  • Weekmenu
  • Over mij
    • Contact
    • Adverteren
    • Siteindex
  • Nav Social Menu

Je bent hier: Home / Bijgerechten / Aziatische muffin van ei met garnaal

Aziatische muffin van ei met garnaal

28 mei 2015 door Yvette Jaarsma Reageer

Aziatische muffin van ei met garnaal

Favoriete momenten

De geur van vers gemaaid gras, of nog beter, versgebakken brood of appeltaart. Koude drankjes op warme zomerdagen. Überhaupt elk drankje met een parapluutje erin. Het geluid van het lopen op slippers. Met wollen sokken voor een knisperend houtvuur. Die ene dure broek voor de helft van de prijs en dan ook nog net in jouw maat. Tapas, sushi en bbq. Het openmaken van een nieuwe chocoladereep en het eerste stukje afbreken. Chocolade ijs anytime. Picknicken met je blote voeten in het gras. Dit is zomaar een opsomming van mijn all time favourite moments. Kijk, en bij die picknick kun je deze muffin van ei met garnaal goed gebruiken. Bak ze van te voren en doe ze in een vershouddoos. Trommel wat vrienden op en eerlijk alles delen.

Aziatische muffin van ei met garnaal
 
Bewaar Print
Voorbereiding
15 minuten
Bereiding
20 minuten
Totaal
35 minuten
 
Een Amerikaanse muffin met Thaise invloeden. Deze hartige variant is gevuld met ei en garnaal.
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Bijgerecht
Keuken: Thais
Aantal personen: 6
Ingrediënten
  • 5 eieren
  • 100 gram garnalen, fijngehakt
  • 1 bosui, fijngehakt
  • 5 champignons, fijngehakt
  • Peper
  • Zout
  • Sojasaus
  • Sesamolie
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Kluts de eieren in een kom met peper, zout, scheut sojasaus en scheut sesamolie
  3. Vet de holtes van een muffinvorm in met olie of gebruik papieren vormpjes
  4. Leg in elke holte wat champignons, bosui en garnalen
  5. Giet de geklutste eieren in de holtes
  6. Zet 20 minuten in de oven tot de muffins mooi gaar zijn
  7. Eet warm of neem koud mee
3.5.3208

Delen

  • WhatsApp
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Google
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • E-mail

Gerelateerd

Gang en Keuken:Bijgerechten, Thaise recepten Ingrediënten:Bosui, Champignons, Ei, Garnaal, Sesamolie, Sojasaus

Zoeken

« Kalfsschnitzel met balsamicojus
Coquilles met aziatischedressing »

Reader Interactions

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel het recept:  

Primary Sidebar

Dit is CurlsCulinair

Foodblog zonder saaie recept beschrijvingen. Het is mijn ontdekkingsreis naar nieuwe of vergeten ingrediënten en diverse kooktechnieken. Hier deel ik de hoogte- en dieptepunten in mijn keuken.

Kijk ook eens naar deze CurlsCulinair recepten

Gegratineerde spinazie visschotel

Gegratineerde spinazie visschotel

Coquilles met aziatischedressing

Coquilles met aziatischedressing

Recept Spaghettipompoen met bolognesesaus

Recept Spaghettipompoen met bolognesesaus

Kipgerechten Wraps met kip en feta

Kipgerechten Wraps met kip en feta

Uiencompote

Uienchutney

Garnalen met linzen en pappadum

Garnalen met linzen en pappadum

Gepocheerd ei op brood met ham en groene asperges

Gepocheerd ei op brood met ham en groene asperges

Antipasti van gele paprika en mozarella

Antipasti van gele paprika en mozarella

Gepocheerde kip met harissayoghurt en kikkererwtensalade

Gepocheerde kip met harissayoghurt en kikkererwtensalade

Laab kai met kip en vissaus in slablad

Laab kai met kip en vissaus in slablad

Footer

Instagram

  • Een echte #krachtpatser deze #phillysteak! #comfortfood op z’n best! Vandaag op: www.curls-culinair.nl
  • Laatste #zonnige #zomerdag! Perfect om deze #aubergine #salade nog een keer op tafel te zetten. Wil jij ‘m ook maken dan vind je hier het recept: http://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/recept-aubergine-en-mozzarella-salade/
  • Ik heb nooit genoeg aan een #carpaccio als voorgerecht. Daarom lekker een dubbele portie als #hoofdgerecht👊🏼. Met #groeneasperges😋. Kijk maar eens op www.curls-culinair.nl
  • Met dit mooie weer is het tijd voor een #homemade #gezond #bananenijsje. Gewoon rijpe bevroren #bananen pureren en in een spuitzak doen en klaar ben je! Kijk op www.curls-culinair.nl hoe ik dit deed.
  • Wat is nu eigenlijk het verschil tussen #kebab, #doner en #shoarma? Kijk op  www.curls-culinair.nl voor het antwoord en maak dan gelijk deze #kipkebab😋
  • #souvenir uit #duitsland🇩🇪. Het is een pakje bloemkoolsap😆. Ik weet niet zeker of ik daar klaar voor ben😉. #culinaire #uitdaging
  • Is het geen plaatje? Deze #ceasarsalad met #ceasardressing is om je vingers bij af te likken! Zo #lekker! Serveer eventueel met een #gegrildkippetje. www.curls-culinair.nl

Offline ben ik Yvette Jaarsma en verslaafd aan lekker eten en drinken. Dagelijks sta ik in de keuken om recepten te testen en verslind food magazines en kookboeken op zoek naar inspiratie. Lees verder…

mytaste.nl

Ook interessant:

  • Paella recept
  • Cake recept
  • Pannenkoeken recept
  • Pompoensoep recept
  • Salade geitenkaas

    Ingrediënten

    Appel Balsamicoazijn Basterdsuiker Bloem Bosui Boter Champignons Chilipoeder Citroen Citroensap Ei Feta Garnaal Gember Griekse Yoghurt Groentebouillon Honing Kip Knoflook Komkommer Koriander Kristalsuiker Lente-ui Limoen Melk Mosterd Olijfolie Oregano Paprika Paprikapoeder Parmezaan Peterselie Rode Peper Rode Ui Rundergehakt Sjalot Sojasaus Tomaat Ui Vissaus Walnoot Witte Ui Witte Wijn Wortel Zonnebloemolie

    Copyright © 2018 · Disclaimer · Huisregels

    loading Annuleren
    Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.
    E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw
    Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.