Cheesecake mousse
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Serveer deze cheesecake mousse voor je liefste vrienden of gewoon lekker voor jezelf. ENJOY!
Auteur:
Gang: Nagerecht
Keuken: Frans
Aantal personen: 4
Ingrediƫnten
  • 150 gram roomkaas
  • 125 ml slagroom
  • 30 gram suiker
  • 30 bevroren frambozen (te koop bij de Albert Heijn)
  • 5 bastognekoekjes
  • 20 gram boter
Bereidingswijze
  1. Verkruimel vier bastognekoekjes en verdeel het mengsel over de bodem van vier glazen potjes.
  2. Smelt de boter en verdeel dit over de koekkruimels. Druk goed aan en laat hard worden.
  3. Klop de slagroom met de suiker lobbig.
  4. Spatel de roomkaas in aparte kom los.
  5. Voeg het slagroommengsel aan de roomkaas toe en roer goed door elkaar.
  6. Verdeel een laag over de glazen schaaltjes en leg daar vervolgens de frambozen op.
  7. Dek af met een nieuwe laag.
  8. Verkruimel het laatste bastognekoekje over de glazen.
  9. Zet minimaal een uur koud om op te stijven.
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/nagerechten/romige-cheesecake-mousse/