Cheesecake mousse
Bereiding
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Nagerecht
Keuken: Frans
Aantal personen: 4
- 150 gram roomkaas
- 125 ml slagroom
- 30 gram suiker
- 30 bevroren frambozen (te koop bij de Albert Heijn)
- 5 bastognekoekjes
- 20 gram boter
- Verkruimel vier bastognekoekjes en verdeel het mengsel over de bodem van vier glazen potjes.
- Smelt de boter en verdeel dit over de koekkruimels. Druk goed aan en laat hard worden.
- Klop de slagroom met de suiker lobbig.
- Spatel de roomkaas in aparte kom los.
- Voeg het slagroommengsel aan de roomkaas toe en roer goed door elkaar.
- Verdeel een laag over de glazen schaaltjes en leg daar vervolgens de frambozen op.
- Dek af met een nieuwe laag.
- Verkruimel het laatste bastognekoekje over de glazen.
- Zet minimaal een uur koud om op te stijven.
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/nagerechten/romige-cheesecake-mousse/
3.5.3208