Een lekker licht hoofdgerecht door de frisse Hüttenkäse in combinatie met gerookte kip en bietjes. Je kunt deze wraps ook als lunch eten. Dan 1 wrap per persoon maken.
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 2
Ingrediënten
4 wraps
150 gram gekookte rode bietjes, geraspt
300 gram gerookte kipfilet, in plakjes
100 gram veldsla
200 gram Hüttenkäse
Handvol walnoten
Peper
Bereidingswijze
Maak de wraps volgens de verpakking in de oven warm
Smeer op elke wrap 50 gram Hüttenkäse en maal er wat peper over
Beleg elke wrap met 75 gram gerookte kip
Leg daarop wat veldsla en ¼ van de geraspte bietjes
Hak de walnoten grof
Strooi wat walnoten op elke wrap
Rol de wraps op en snijd doormidden
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-wraps-kip-en-bietjes/