Recept Eierkoeken
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Nagerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 8
- 100 gram bloem
- 2 eieren
- 1 tl bakpoeder
- 100 gram suiker
- 1 tl vanille extract
- Rasp van 1 citroen
- Verwarm de oven op 180 graden
- Bekleed een bakplaat met bakpapier
- Klop de eieren met de suiker tot een gladde massa
- Voeg dan de bloem, bakpoeder, vanille extract en citroenrasp toe
- Klop een paar minuten totdat je een egaal lobbig beslag hebt gekregen
- Schep 8 hoopjes beslag op het bakpapier en zorg dat er voldoende ruimte tussen zit
- Zet circa 10 minuten in het midden van de oven tot de randjes bruin worden
- Haal de bakplaat uit de oven en laat de koeken afkoelen
- Bewaar ze in een luchtdichte trommel
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/nagerechten/recept-eierkoeken/
3.5.3226