Recept Zalm op Japanse wijze
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Voorgerecht
Keuken: Japans
Aantal personen: 4
- 250 gram verse zalm
- 2 el sojasaus
- 2 eieren
- 100 edamame boontjes (toko)
- Japanse Kweepie mayonaise (toko)
- Wasabi
- Snijd de zalm in dunne plakken en wentel ze in de sojasaus
- Kook de eieren hard
- Pel de eieren en snijd ze doormidden
- Wip de dooiers uit de eihelften
- Hak het eiwit heel fijn en hak ook de dooiers fijn
- Kook de boontjes volgens de gebruiksaanwijzing gaar
- Haal ze uit de schil
- Drapeer de zalm op vier mooie borden en leg op elk bord wat boontjes, eiwit en dooier
- Spuit mooie toefjes mayonaise en wasabi langs de zalm
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/recept-zalm-op-japanse-wijze/
3.5.3226