Recept Zalm op Japanse wijze
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een leuk en makkelijk Japans voorgerechtje. Maak er een mooie presentatie van door voor een knap bord te kiezen.
Auteur:
Gang: Voorgerecht
Keuken: Japans
Aantal personen: 4
Ingrediƫnten
  • 250 gram verse zalm
  • 2 el sojasaus
  • 2 eieren
  • 100 edamame boontjes (toko)
  • Japanse Kweepie mayonaise (toko)
  • Wasabi
Bereidingswijze
  1. Snijd de zalm in dunne plakken en wentel ze in de sojasaus
  2. Kook de eieren hard
  3. Pel de eieren en snijd ze doormidden
  4. Wip de dooiers uit de eihelften
  5. Hak het eiwit heel fijn en hak ook de dooiers fijn
  6. Kook de boontjes volgens de gebruiksaanwijzing gaar
  7. Haal ze uit de schil
  8. Drapeer de zalm op vier mooie borden en leg op elk bord wat boontjes, eiwit en dooier
  9. Spuit mooie toefjes mayonaise en wasabi langs de zalm
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/recept-zalm-op-japanse-wijze/