Recept Carpaccio Tomaat met Oude kaas
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Voorgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 2
- 2 middelgrote tomaten
- Handvol geschaafde oude kaas
- Handvol rucola
- 2 el balsamicoazijn
- 2 tl knoflookpoeder
- 2 tl gemalen zwarte peper
- Scheut olijfolie
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Snij de tomaten in dunne plakken en leg ze in een ovenschaal naast elkaar
- Verdeel de balsamicoazijn, knoflookpoeder en zwarte peper over de plakken tomaat
- Zet 45 minuten in de oven
- Verdeel de tomaten over twee borden
- Strooi de kaas over de tomaten
- Meng de rucola met de olijfolie
- Leg de rucola kris kras op het bord voor een speels effect
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/recept-carpaccio-tomaat-oude-kaas/
3.5.3226