Recept Bresola met gepekelde eierdooier
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een verrassende combinatie van het zoute van het ei met het vlees en de noot smaak van rucola.
Auteur:
Gang: Voorgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 2 Een verrassende combinatie van het zoute van het ei met het vlees en nodige rucola.
Ingrediƫnten
  • 100 gram bresaola (of rookvlees)
  • 1 gepekelde eierdooier
  • Handjevol pijnboompitten
  • 100 gram rucola
  • Olijfolie van goede kwaliteit
Bereidingswijze
  1. Verdeel de bresaola en rucola over twee borden
  2. Besprenkel met een scheutje olijfolie
  3. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin
  4. Strooi de pijnboompitten over de salade
  5. Rasp over elke salade de helft van de gepekelde eierdooier
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/recept-bresaola-gepekelde-eierdooier/