Recept Timbaaltje van rivierkreeftjes
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een fris en toch fluweelzacht gerecht waarmee je hoge ogen scoort. De cashewnoten geven het voorgerecht een lekkere bite.
Auteur:
Gang: Voorgerecht
Keuken: Japans
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
  • 100 gram rivierkreeftjes
  • 2 el mayonaise
  • 1 el sojasaus
  • 1 el citroensap
  • ¼ komkommer
  • Klein handje ongezouten cashewnoten
Bereidingswijze
  1. Hak de rivierkreeftjes klein en fijn
  2. Snij de komkommer in piepkleine blokjes en knijp het vocht eruit met je handen
  3. Meng de mayonaise met de sojasaus en het citroensap
  4. Meng de rivierkreefjes, komkommerblokjes en de saus in een kom goed door elkaar
  5. Hak de noten fijn
  6. Verdeel het rivierkreeftjes/mayo/komkommer mengsel over twee borden en maak er twee timbaaltjes van (Gebruik een uitsteekring)
  7. Bestrooi met de gehakte cashewnoten
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/recept-timbaaltje-rivierkreeftjes/