Recept Timbaaltje van rivierkreeftjes
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Voorgerecht
Keuken: Japans
Aantal personen: 2
- 100 gram rivierkreeftjes
- 2 el mayonaise
- 1 el sojasaus
- 1 el citroensap
- ¼ komkommer
- Klein handje ongezouten cashewnoten
- Hak de rivierkreeftjes klein en fijn
- Snij de komkommer in piepkleine blokjes en knijp het vocht eruit met je handen
- Meng de mayonaise met de sojasaus en het citroensap
- Meng de rivierkreefjes, komkommerblokjes en de saus in een kom goed door elkaar
- Hak de noten fijn
- Verdeel het rivierkreeftjes/mayo/komkommer mengsel over twee borden en maak er twee timbaaltjes van (Gebruik een uitsteekring)
- Bestrooi met de gehakte cashewnoten
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/recept-timbaaltje-rivierkreeftjes/
3.5.3226