Recept Chocolade fudge
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Nagerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 20
- 300 gram zeezout caramel chocolade, in stukken
- 1 el roomboter
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 2 handjes walnoten, in kleine stukjes gehakt
- Doe de melk, chocola, boter en helft van de walnoten in een steelpan en laat de chocola op zacht vuur al roerend smelten tot dikke egale saus
- Bekleed een bakvorm of schaal van 20x30 cm met bakpapier
- Stort de saus in de vorm en strijk glad met een lepel
- Druk de overige walnoten in de fudge
- Laat afkoelen en zet dan vier uur in de koelkast om op te stijven
- Snij dan in kleine stukjes
- Bewaar afgedekt in de koelkast
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/nagerechten/recept-chocolade-fudge/
3.5.3226