Recept Chocolade fudge
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een machtige, maar heerlijke verwennerij. Heerlijk bij een kop koffie na het diner.
Auteur:
Gang: Nagerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 20
Ingrediƫnten
  • 300 gram zeezout caramel chocolade, in stukken
  • 1 el roomboter
  • 1 blikje gecondenseerde melk
  • 2 handjes walnoten, in kleine stukjes gehakt
Bereidingswijze
  1. Doe de melk, chocola, boter en helft van de walnoten in een steelpan en laat de chocola op zacht vuur al roerend smelten tot dikke egale saus
  2. Bekleed een bakvorm of schaal van 20x30 cm met bakpapier
  3. Stort de saus in de vorm en strijk glad met een lepel
  4. Druk de overige walnoten in de fudge
  5. Laat afkoelen en zet dan vier uur in de koelkast om op te stijven
  6. Snij dan in kleine stukjes
  7. Bewaar afgedekt in de koelkast
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/nagerechten/recept-chocolade-fudge/