Recept Vis met oestersaus uit de oven
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Chinees
Aantal personen: 2
- 2 kabeljauwfilets
- 4 el oestersaus
- 1 el ketjap kental (dikke ketjap) *
- 1 tl sambal
- 4 teentjes knoflook, fijngehakt
- * Koop je bij de toko of gebruik ketjap manis
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Meng alle ingrediƫnten (behalve de kabeljauw) door elkaar in een kom
- Leg de vis naast elkaar in een ovenschaal
- Giet de marinade over de vis en wentel de vis aan alle kanten door de saus
- Laat eventueel een half uur intrekken in de koelkast (bedek de schaal dan met aluminiumfolie)
- Zet de ovenschaal in het midden van de oven en bak de vis circa 10 tot 12 minuten
- Serveer met roergebakken paksoi en lente-ui en rijst
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-vis-met-oestersaus-uit-de-oven/
3.5.3226