Recept Vis met oestersaus uit de oven
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een heerlijk Aziatisch gerecht vol smaak. Serveer er roergebakken paksoi en lente-ui bij en rijst.
Auteur:
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Chinees
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
  • 2 kabeljauwfilets
  • 4 el oestersaus
  • 1 el ketjap kental (dikke ketjap) *
  • 1 tl sambal
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • * Koop je bij de toko of gebruik ketjap manis
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Meng alle ingrediƫnten (behalve de kabeljauw) door elkaar in een kom
  3. Leg de vis naast elkaar in een ovenschaal
  4. Giet de marinade over de vis en wentel de vis aan alle kanten door de saus
  5. Laat eventueel een half uur intrekken in de koelkast (bedek de schaal dan met aluminiumfolie)
  6. Zet de ovenschaal in het midden van de oven en bak de vis circa 10 tot 12 minuten
  7. Serveer met roergebakken paksoi en lente-ui en rijst
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-vis-met-oestersaus-uit-de-oven/