Recept Rode curry met garnaal
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Thais
Aantal personen: 2
- 4 el rode curry pasta
- 400 ml kokosmelk
- 400 gram roze garnalen
- 1 pak mini mais
- 200 gram sugarsnaps
- 1 rode paprika, in kleine stukjes gesneden
- Koriander (optioneel)
- Handvol pinda’s
- Olijfolie
- Rijst
- Verhit een scheut olijfolie in een wok of hoge koekenpan
- Roerbak de garnalen 1 minuut en haal uit de pan
- Verhit de rode curry pasta 2 minuten in de pan en giet er dan de kokosmelk bij
- Roer goed door elkaar
- Voeg de sugarsnaps, rode paprika en mini mais toe en laat het geheel 10 minuten zacht koken
- Proef of alle groenten knapperig en gaar zijn
- Voeg dan de garnalen toe en laat alles nog een paar minuten doorwarmen
- Verdeel de curry over twee borden en bestrooi met de pinda’s en eventueel met de koriander
- Serveer er een kom rijst bij
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-rode-curry-met-garnaal/
3.5.3226