Recept 7 ingrediënten pastasalade
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 2
- 150 gram vlinderpasta
- 4 perziken op siroop
- 200 gram selderijsalade
- 100 gram geraspte wortel
- Handvol ongezouten cashewnoten
- 150 gram gerookte kipfilet reepjes (kant en klaar te koop) of snij zelf een gerookte kipfilet in luciferstukjes
- 2 lente-uitjes, in ringen gesneden
- Peper
- Zout
- Kook de pasta volgens de verpakking beetgaar
- Giet af en spoel met koud water zodat ze niet aan elkaar blijven plakken
- Doe de uitgelekte pasta in een kom
- Snij de perziken in kleine stukjes en voeg toe aan de kom
- Voeg de kip, wortel en selderijsalade toe aan de kom en hussel alles goed door elkaar
- Voeg peper en zout naar smaak toe
- Verdeel alles over twee borden of kommen en strooi de lente-ui en cashewnoten over de salade
- Lekker met eventueel nog een stuk stokbrood
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-7-ingredie%cc%88nten-pastasalade/
3.5.3226