Recept 7 ingrediënten pastasalade
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een heerlijke salade vol frisse smaken die ook heel goed kan als onderdeel van een buffet.
Auteur:
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 2
Ingrediënten
  • 150 gram vlinderpasta
  • 4 perziken op siroop
  • 200 gram selderijsalade
  • 100 gram geraspte wortel
  • Handvol ongezouten cashewnoten
  • 150 gram gerookte kipfilet reepjes (kant en klaar te koop) of snij zelf een gerookte kipfilet in luciferstukjes
  • 2 lente-uitjes, in ringen gesneden
  • Peper
  • Zout
Bereidingswijze
  1. Kook de pasta volgens de verpakking beetgaar
  2. Giet af en spoel met koud water zodat ze niet aan elkaar blijven plakken
  3. Doe de uitgelekte pasta in een kom
  4. Snij de perziken in kleine stukjes en voeg toe aan de kom
  5. Voeg de kip, wortel en selderijsalade toe aan de kom en hussel alles goed door elkaar
  6. Voeg peper en zout naar smaak toe
  7. Verdeel alles over twee borden of kommen en strooi de lente-ui en cashewnoten over de salade
  8. Lekker met eventueel nog een stuk stokbrood
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-7-ingredie%cc%88nten-pastasalade/