Bramencake
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Nagerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: nvt
- 200 gram boter
- 200 gram suiker
- 200 gram zelfrijzend bakmeel
- 1 zakje vanillesuiker
- 4 eieren
- 1 doosje diepvriesbramen
- Verwarm de oven op 170 graden
- Zorg dat allen ingrediënten op kamertemperatuur zijn
- Meng de boter met de suiker en vanillesuiker tot egale massa
- Voeg een voor een de eieren toe en mix goed met een mixer
- Voeg pas een nieuw ei toe als het vorige ei helemaal is opgenomen
- Voeg beetje bij beetje het zelfrijzend bakmeel toe terwijl je blijft mixen
- Als je een mooi egaal beslag hebt voeg je de bramen toe
- Vet een cakevorm in met boter en stort het beslag in de vorm
- Zet een uur in de oven
- Haal de cake eruit als een schone satéprikker er schoon uitkomt
- Laat afkoelen in de vorm en stort dan op een plank
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/nagerechten/bramencake/
3.5.3208