Vrolijk pasen
Ziet deze brunch er niet heerlijk uit! Toen Aviko een wedstrijd uitschreef voor het beste aardappelrecept, besloot ik gelijk mee te doen. Met deze gevulde zoete aardappel won ik dus een heuse paasbrunch.
Meneer CurlsCulinair en ik waren erg benieuwd wat wij vandaag thuisbezorgd zouden krijgen. Zou de mand met lekkers diverse aardappelgerechten bevatten? Patat met mayonaise?
Nee, juist het tegenovergestelde… Broodjes, vleeswaar, kaas, verse jus en een retro boterlammetje streelden onze smaakpapillen. De salade met Rösti en hangop met zoete aardappel waren de enige hapjes uit de koker van de aardappelverwerkende producent.
Wij hebben er van genoten op deze koude paasdag. Hebben jullie nog eieren gezocht of lekker gebruncht?
Annelies Bolland
Gefeliciteerd yvette lekker hoor.
Yvette Jaarsma
Dank je wel Annelies! We hebben heerlijk gesmuld!