• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to footer

CurlsCulinair

Foodblog | kook, proef, eet en smul

  • Home
  • Recepten
    • Voorgerechten
    • Hoofdgerechten
    • Bijgerechten
    • Nagerechten
  • Ingrediënten
    • Vlees
      • Gevogelte
        • Eend
        • Kalkoen
        • Kwartel
        • Piepkuiken
        • Struisvogelbiefstuk
      • Haas
      • Konijn
      • Lam
      • Rund
        • Biefstuk
        • Bresaola
        • Carpaccio
        • Chipolataworstjes
        • Entrecote
        • Kalf
          • Kalfssaucijsjes
          • Kalfsschnitzel
        • Ossenhaas
        • Ossenworst
        • Prime rib
        • Rookvlees
        • Rosbief
        • Runderlende
        • Rundergehakt
        • Runderriblappen
        • Runderworst
        • Sukadelappen
        • Tartaar
        • Worst
      • Varken
        • Bacon
        • Ham
        • Kotelet
        • Serranoham
    • Vis
      • Inktvis
      • Kaviaar
      • Schelp & Schaaldieren
        • Coquille
        • Garnaal
        • Kokkels
        • Mosselen
      • Tonijn
      • Witvis
        • Ansjovis
        • Bakkeljauw
        • Forel
        • Haring
        • Kabeljauw
        • Pangasius
        • Sardines
        • Schelvis
        • Scholfilets
        • Slibtong
        • Zeebaars
      • Zalm
      • Zeevruchten
    • Zuivel
      • Boter
        • Zeezoutboter
      • Ei
      • Kaas
        • Feta
        • Geitenkaas
        • Gorgonzola
        • Goudse kaas
        • Gruyère
        • Komijnekaas
        • Langres
        • Manchego
        • Mozzarella
        • Oude Kaas
        • Parmezaan
        • Roquefort
      • Room
        • Crème Fraiche
        • Monchou
        • Roomkaas
        • Slagroom
        • Zuivelspread
      • Yoghurt
        • Griekse Yoghurt
    • Groenten
      • Artisjok
      • Asperge
      • Aubergine
      • Groen
        • Andijvie
        • Bimi
        • Broccoli
        • Courgette
        • Little Gem
        • Selderij
        • Sla
        • Spinazie
        • Spruitjes
      • Kool
        • Bloemkool
        • Groene Kool
        • Witte Kool
        • Zuurkool
      • Mais
      • Meiknol
      • Peulvruchten
        • Doperwten
        • Kikkererwten
        • Kousenband
        • Limabonen
        • Peultjes
        • Sperziebonen
        • Sugarsnaps
        • Tuinbonen
      • Pompoen
      • Rood
        • Paprika
        • Puntpaprika
        • Rode Biet
        • Tomaat
      • Wortel
        • Mierikswortel
        • Winterpeen
      • Paddestoelen
        • Champignons
        • Portobello
        • Shiitake
      • Zoete Aardappel
    • Fruit
      • Appel
      • Banaan
      • Citrus
        • Citroen
        • Limoen
        • Mandarijn
        • Sinaasappel
      • Kokos
      • Lychees
      • Peer
      • Rode vrucht
        • Aardbei
        • Bosbes
        • Framboos
      • Steenvrucht
        • Abrikoos
        • Bramen
        • Dadels
        • Mango
        • Olijven
      • Vijgen
      • Watermeloen
    • Noten
      • Amandel
      • Cashewnoten
      • Hazelnoot
      • Pinda
      • Pistache
      • Walnoot
  • Keuken
    • Europees
      • Engelse recepten
      • Franse recepten
      • Griekse recepten
      • Hollandse recepten
      • Italiaanse recepten
      • Spaanse recepten
      • Portugese recepten
      • Vlaamse recepten
    • Midden-Oosten
      • Egyptische recepten
      • Marokkaanse recepten
      • Turkse recepten
    • Aziatisch
      • Chinese recepten
      • Indiase recepten
      • Indische recepten
      • Japanse recepten
      • Koreaanse recepten
      • Thaise recepten
      • Vietnamese recepten
    • Amerika
      • Amerikaanse recepten
      • Mexicaanse recepten
      • Surinaamse recepten
      • Braziliaanse gerechten
    • Australië
      • Australische recepten
  • Weekmenu
  • Over mij
    • Contact
    • Adverteren
    • Siteindex
  • Nav Social Menu

Je bent hier: Home / Keuken / Franse recepten

Franse recepten

Franse recepten worden internationaal gezien als een van de meest complexe en traditionele recepten. Al jaren is de Franse keuken een culinaire parel en heeft veel restaurants internationaal op de kaart gezet. Niet voor niets zijn enkele van de beste koks ter wereld geschoold aan de prestigieuze koksschool de Cordon Bleu in Parijs. Maar de laatste jaren hebben de traditionele gerechten een make over gekregen. De meeste keukens in Frankrijk koken met een moderne twist en presenteren frisse en verfijnde gerechten. Toch blijven de Franse recepten authentiek en worden gekenmerkt door hun diversiteit.

Recept Ceasar salad

Recept Ceasar salad

Recept Spruitjeskaastaart

Recept Spruitjeskaastaart

Recept Kabeljauw met beurre blanc saus

Recept Kabeljauw met beurre blanc saus

Recept Vijgen met geitenkaas

Recept Vijgen met geitenkaas

Recept Chocolade beignets

Recept Chocolade beignets

Recept Cake met kaas en ui

Recept Cake met kaas en ui

Recept Runderworst met appelcider en rozijnen

Recept Runderworst met appelcider en rozijnen

Recept Chocolademousse met sinaasappel

Recept Chocolademousse met sinaasappel

Recept Kip in dragonsaus

Recept Kip in dragonsaus

Recept Linzenschotel met gorgonzola

Recept Linzenschotel met gorgonzola

Recept Mosselen met roquefortsaus

Recept Mosselen met roquefortsaus

Recept Saucijzen met venkel

Recept Saucijzen met venkel

Recept Cassoulet met inktvis

Recept Cassoulet met inktvis

Recept Eend met bosui

Recept Eend met bosui

Recept Entrecote met venkel en bonenpuree

Recept Entrecote met venkel en bonenpuree

Recept Salade met geitenkaas

Recept Salade met geitenkaas

  • Page 1
  • Page 2
  • Page 3
  • Page 4
  • Volgende pagina »

Footer

Instagram

  • Een echte #krachtpatser deze #phillysteak! #comfortfood op z’n best! Vandaag op: www.curls-culinair.nl
  • Laatste #zonnige #zomerdag! Perfect om deze #aubergine #salade nog een keer op tafel te zetten. Wil jij ‘m ook maken dan vind je hier het recept: http://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/recept-aubergine-en-mozzarella-salade/
  • Ik heb nooit genoeg aan een #carpaccio als voorgerecht. Daarom lekker een dubbele portie als #hoofdgerecht👊🏼. Met #groeneasperges😋. Kijk maar eens op www.curls-culinair.nl
  • Met dit mooie weer is het tijd voor een #homemade #gezond #bananenijsje. Gewoon rijpe bevroren #bananen pureren en in een spuitzak doen en klaar ben je! Kijk op www.curls-culinair.nl hoe ik dit deed.
  • Wat is nu eigenlijk het verschil tussen #kebab, #doner en #shoarma? Kijk op  www.curls-culinair.nl voor het antwoord en maak dan gelijk deze #kipkebab😋
  • #souvenir uit #duitsland🇩🇪. Het is een pakje bloemkoolsap😆. Ik weet niet zeker of ik daar klaar voor ben😉. #culinaire #uitdaging
  • Is het geen plaatje? Deze #ceasarsalad met #ceasardressing is om je vingers bij af te likken! Zo #lekker! Serveer eventueel met een #gegrildkippetje. www.curls-culinair.nl

Offline ben ik Yvette Jaarsma en verslaafd aan lekker eten en drinken. Dagelijks sta ik in de keuken om recepten te testen en verslind food magazines en kookboeken op zoek naar inspiratie. Lees verder…

mytaste.nl

Ook interessant:

  • Paella recept
  • Cake recept
  • Pannenkoeken recept
  • Pompoensoep recept
  • Salade geitenkaas

    Ingrediënten

    Appel Balsamicoazijn Basterdsuiker Bloem Bosui Boter Champignons Chilipoeder Citroen Citroensap Ei Feta Garnaal Gember Griekse Yoghurt Groentebouillon Honing Kip Knoflook Komkommer Koriander Kristalsuiker Lente-ui Limoen Melk Mosterd Olijfolie Oregano Paprika Paprikapoeder Parmezaan Peterselie Rode Peper Rode Ui Rundergehakt Sjalot Sojasaus Tomaat Ui Vissaus Walnoot Witte Ui Witte Wijn Wortel Zonnebloemolie

    Copyright © 2018 · Disclaimer · Huisregels