Telefoon in de keuken
Gesponsord:
Er zijn mensen, en ik noem geen namen, die het presteren om drie telefoons per jaar te verslijten. Ze laten bijvoorbeeld hun phone tijdens een toiletbezoek in de pot vallen. Appen op de wc moet je ook helemaal niet willen. Er bestaan ook mensen die hun telefoon tijdens het sporten in hun BH stoppen. Tja, telefoons houden nu eenmaal niet zo van zweet. En het aantal mensen met krassen op hun beeldscherm kan ik niet meer op een hand tellen.
Koop daarom een beschermingshoesje lieve mensen. Scheelt je een hoop ellende als je de telefoon laat vallen of als je per ongeluk een scherp voorwerp in je tas hebt. Op telefoonhoesjestore.nl vind je voor elk type telefoon de leukste telefoonhoesjes tegen een betaalbare prijs. Hoewel ik nog nooit een kras in mijn telefoon heb gemaakt, bestelde ik toch dit leuke hoesje met luipaardprint. Is mijn telefoon ook gelijk bestand tegen eventuele knoeierijen tijdens het koken. Bij dit Italiaanse auberginetaartje met mozzarella en tomatensaus heb je namelijk zo een rode spetter te pakken. Better safe than sorry nietwaar!
- 1 grote aubergine
- 1 bol mozzarella, in plakken
- 2 kleine tomaten, in plakken
- Olijfolie
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 tl kaneel
- 1 teen knoflook, fijngehakt
- 1 sjalotje, fijngehakt
- 1 kleine el gedroogde salie (of oregano)
- 1 tl suiker
- Peper
- Zout
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Snij de aubergine in plakken van een halve centimeter dik
- Maak met een mes een paar sneetjes in elke plak (niet te diep snijden)
- Vet de plakken in met olijfolie
- mi
- Leg ze op een ovenrooster en rooster de plakken circa 20-25 minuten
- Keer ze halverwege om
- Laat dan uitlekken op keukenpapier
- Snij de plakken aubergine door de helft
- Leg in elk kommetje vier repen aubergine
- Leg om en om een plak tomaat en mozzarella op de aubergine
- Vouw het timbaaltje dicht
- Maak zo nog drie timbaaltjes
- Verhit een scheut olijfolie in een steelpan
- Fruit de sjalot en de knoflook twee minuten aan
- Voeg de tomatenblokjes, kaneel, suiker en salie toe en meng door elkaar
- Laat 10 minuten op laag vuur pruttelen
- Voeg dan zout en peper naar smaak toe
- Pureer de saus met een staafmixer glad
- Leg op elk bord een timbaaltje en lepel er wat saus omheen
Dagmar
Vraagje over de aubergine timbaaltjes gevuld met mozzarella en tomaat…..moet die niet eerst nog in de oven nadat ze zijn gevuld? Groetjes!
Yvette Jaarsma
Hoi Dagmar, Nee, je hoeft de timbaaltjes niet meer terug te zetten in de oven nadat je ze gevuld hebt. De gegrilde aubergine is nog warm en het is de bedoeling dat je direct serveert. Eet smakelijk!