Coquille met ossenworst en knoflookschuim
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Klein voorgerecht met coquille op een schijfje ossenworst met knoflookschuim en een geel Amsterdams uitje.
Auteur:
Gang: Voorgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 4
Ingrediƫnten
  • 4 coquilles
  • 200 ml melk
  • 4 Amsterdamse uitjes
  • 3 tenen knoflook
  • 4 plakken ossenworst
  • 1 el boter
  • Peper
  • Zout
Bereidingswijze
  1. Verhit de boter in een anti aanbakpan
  2. Bak de coquilles 1 tot 1.5 minuut per kant tot ze een mooi bruin korstje hebben
  3. Verwarm de melk in een steelpan en pers de knoflook er boven uit
  4. Voeg peper en zout naar smaak toe
  5. Klop met behulp van een mixer of garde de melk schuimig
  6. Leg op elk bord een plak ossenworst met daarop de coquille
  7. Leg het uitje daarnaast
  8. Spatel het knoflookschuim erover
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/coquille-met-ossenworst-en-knoflookschuim/