Coquille met ossenworst en knoflookschuim
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Voorgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 4
- 4 coquilles
- 200 ml melk
- 4 Amsterdamse uitjes
- 3 tenen knoflook
- 4 plakken ossenworst
- 1 el boter
- Peper
- Zout
- Verhit de boter in een anti aanbakpan
- Bak de coquilles 1 tot 1.5 minuut per kant tot ze een mooi bruin korstje hebben
- Verwarm de melk in een steelpan en pers de knoflook er boven uit
- Voeg peper en zout naar smaak toe
- Klop met behulp van een mixer of garde de melk schuimig
- Leg op elk bord een plak ossenworst met daarop de coquille
- Leg het uitje daarnaast
- Spatel het knoflookschuim erover
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/coquille-met-ossenworst-en-knoflookschuim/
3.5.3208