Eieren mimosa
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Eieren mimosa voor tussendoortje bij de borrel of als bijgerecht bij gegrilde vis.
Auteur:
Gang: Bijgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 4
Ingrediƫnten
  • 2 eieren
  • 1 el roomkaas
  • 2 el peterselie
  • 2 el bieslook
  • Zout
  • Witte peper
Bereidingswijze
  1. Kook de eieren in 10 minuten hard
  2. Laat afkoelen
  3. Snijd ze doormidden en wip de dooiers eruit
  4. Snijd de peterselie en bieslook heel fijn en meng met de roomkaas
  5. Voeg zout en peper naar smaak toe
  6. Prak de dooiers fijn met een vork
  7. Beleg de 4 halve eieren met het roomkaasmengsel
  8. Strooi de geprakte dooiers erover
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/eieren-mimosa/