Steaksandwich met hollandaisesaus en groene asperges
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 2
Twee biefstukken 100 gram aspergetips 200 gram sla 2 eierdooiers 1 el water ½ el azijn 75 gram boter 2 broodjes naar keuze Peper Zout Kook de asperges gaar Gril de biefstukken in twee/drie minuten rosé Houd warm in aluminiumfolie Smelt de boter in een kommetje in de magnetron Klop de eierdooiers met een garde los met de azijn en water Voeg nu heel langzaam de gesmolten boter toe Blijf goed kloppen tot egale emulsie Zet dan 20 seconden in de magnetron Klop daarna goed door Zet 10 seconden in de magnetron Klop wederom goed door Zet 5 seconden in de magnetron Klop nog een keer goed door Voeg zout en peper naar smaak toe Snijd de biefstuk in dunne plakken Beleg het broodje met asperges, sla, gesneden biefstuk en de saus Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/steaksandwich-met-hollandaisesaus-en-groene-asperges/
3.5.3208