Pasta met champignonsaus en biefstuk
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 4
- 400 gram verse pasta
- 4 kogelbiefstukken
- 1 beker creme fraiche (125 dl)
- 1 ui gesnipperd
- 200 ml groentenbouillon
- 250 gram champignons in plakjes gesneden
- 50 gram boter
- Peterselie
- Zout
- Peper
- Verhit de boter in een koekenpan
- Voeg de gesnipperde ui toe en laat drie minuten smoren
- Voeg dan de champignons toe
- Bak omscheppend twee minuten
- Voeg de bloem toe en roer goed door elkaar
- Giet de bouillon erbij en mix alles tot een roux (basis voor saus)
- Laat nog vijf minuten pruttelen
- Schep de crème fraiche erbij en roer wederom goed door
- Verwarm nog enkele minuten
- Bestrooi met zout, peper en peterselie naar smaak
- Kook de pasta
- Grill of bak de biefstukken en snijd ze in plakken
- Serveer de pasta met de saus en de in plakken gesneden biefstuk
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/pasta-met-champignonsaus-en-biefstuk/
3.5.3208