Gekarameliseerde kip met bosui en cashewnoten
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Thais
Aantal personen: 2
- 400 gram kipfilet in dobbelstenen gesneden
- 2 el olijfolie
- 2 teentjes fijngehakte knoflook
- 2 el vissaus
- 2 el oestersaus
- 2 el rietsuiker
- handvol cashewnoten
- 2 bosuitjes in ringen gesneden
- Verhit 3 el olie met gehakte knoflook, de vissaus, oestersaus en rietsuiker plus een snuf peper in een koekenpan
- Inkoken tot het redelijk stroperig is
- De kipblokjes erdoor scheppen en bruin bakken
- Handje cashewnoten erdoor scheppen en de bosui er (naar smaak) over strooien
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/gekarameliseerde-kip-met-bosui-en-cashewnoten/
3.5.3208