Paprikagelei met Forel en knoflookschuim
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Wat te doen met leftovers op een fraaie manier. Pudding van soep met forel en knoflookschuim.
Auteur:
Gang: Voorgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
  • 200 ml tomaten of paprikasoep
  • 2 blaadjes gelatine
  • Restje gerookte forel
  • 1 bosui
Bereidingswijze
  1. Week de gelatine 5 minuten in koud water
  2. Verwarm het restje soep
  3. Knijp de gelatine goed uit
  4. Los de gelatine op in de soep
  5. Roer de bosui en forel door de soep
  6. Bekleed bakjes of timbaalvormpjes met plastic folie
  7. Giet de soep in bakjes of timbaalvormpjes
  8. Laat een nacht opstijven in de koelkast
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/paprikagelei-met-forel-en-knoflookschuim/