Gevulde paprika met vis en crème fraiche
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Zachte puntpaprika gevuld met kabeljauw (of andere stevige witvis) met crème fraiche, parmezaan en gedroogde tijm.
Auteur:
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 4
Ingrediënten
  • 4 rode puntpaprika's
  • 125 ml crème fraiche
  • 400 gram kabeljauw of andere stevige witvis
  • 1 teen gehakte knoflook
  • 75 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • Gedroogde tijm
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven op 200 graden
  2. Snijd de paprika's doormidden en verwijder de zaadlijsten
  3. Leg de paprika's naast elkaar in een ovenschaal
  4. Snijd de kabeljauw in kleine blokjes
  5. Vul de paprika's met de kabeljauw
  6. Meng de crème fraiche met de knoflook, zout en peper, tijm naar smaak en 50 gram Parmezaanse kaas
  7. Verdeel dit mengsel over de paprika's
  8. Verdeel de overige Parmezaanse kaas over de paprika's
  9. Bak de paprika's 25 minuten in de oven totdat ze goudbruin zien
  10. Zet dan de gril aan en gril ze nog 10 minuten voor een mooi bruin korstje
  11. Lekker met wat veldsla
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/gevulde-paprika-met-kabeljauw-en-creme-freche/