Gevulde paprika met vis en crème fraiche
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 4
- 4 rode puntpaprika's
- 125 ml crème fraiche
- 400 gram kabeljauw of andere stevige witvis
- 1 teen gehakte knoflook
- 75 gram geraspte Parmezaanse kaas
- Gedroogde tijm
- Verwarm de oven op 200 graden
- Snijd de paprika's doormidden en verwijder de zaadlijsten
- Leg de paprika's naast elkaar in een ovenschaal
- Snijd de kabeljauw in kleine blokjes
- Vul de paprika's met de kabeljauw
- Meng de crème fraiche met de knoflook, zout en peper, tijm naar smaak en 50 gram Parmezaanse kaas
- Verdeel dit mengsel over de paprika's
- Verdeel de overige Parmezaanse kaas over de paprika's
- Bak de paprika's 25 minuten in de oven totdat ze goudbruin zien
- Zet dan de gril aan en gril ze nog 10 minuten voor een mooi bruin korstje
- Lekker met wat veldsla
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/gevulde-paprika-met-kabeljauw-en-creme-freche/
3.5.3208