Carpaccio met wakame en wasabimayonaise
Voorbereiding
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Voorgerecht
Keuken: Japans
Aantal personen: 2
- 100 gram ossenhaas
- 25 gram wakame (zeewiersalade)
- 1 lente-ui in ringen gesneden
- 2 el mayonaise
- 1 tl wasabi
- Geroosterde sesamzaadjes
- Wikkel de ossenhaas in plastic folie en vries het vlees twee uur lang licht aan in de diepvries
- Haal het er dan uit en snijd met een scherp mes het vlees in flinterdunne plakjes
- Leg op een mooie borden
- Mix de mayonaise met de wasabi
- Dresseer op elk bord wat toefjes wasabimayonaise
- Verdeel de wakame in plukjes over het vlees
- Strooi de lenteui over de carpaccio
- Als laatste strooi je de sesamzaadjes over het geheel
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/carpaccio-met-wakame-en-wasabimayonaise/
3.5.3208