Gestoofde zeekraal met yoghurt en ui
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Bijgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 4
- 1 sjalot gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijngehakt
- 100 gram zeekraal
- Peper
- 50 gram Griekse yoghurt
- Olijfolie
- Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan
- Voeg de ui en knoflook toe en laat 2 minuten op zacht vuur smoren
- Voeg de zeekraal toe en schep goed om
- Plaats een deksel op de pan en stoof de zeekraal 10 minuten
- Breng de yoghurt op smaak met peper (geen zout want zeekraal is al erg zout van zichzelf)
- Schep de zeekraal op een bord en lepel de yoghurt er op.
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/gestoofde-zeekraal-met-yoghurt-en-ui/
3.5.3208