Garnalen met balsamicomayonaise en salsa
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Voorgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 2
- 4 tomaten
- 1 rode ui
- 1 teen knoflook
- ¼ komkommer
- Sap van 1 limoen
- 1 el peterselie
- 100 gr mayonaise
- 1 el Balsamicoazijn
- 12 Garnalen
- Peper
- Zout
- Snijd de tomaten in kleine stukjes (verwijder de zaadlijsten)
- Snijd ook de ui en komkommer en knoflook in kleine stukjes
- Hussel de tomaten, komkommer, knoflook en ui door elkaar in een kom
- Voeg limoensap en peterselie toe en hussel voed om
- Voeg zout en peper naar smaak toe
- Meng de mayonaise met de azijn
- Bak de garnalen in ongeveer 2 minuten gaar
- Presenteer door eerst de mayonaise op een bord te plaatsen en daarover de salsa en garnalen
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/garnalen-met-balsamicomayonaise-en-salsa/
3.5.3208