Garnalen met balsamicomayonaise en salsa
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Aan de Italiaanse kust op een terrasje met een klein bordje met garnalen en balsamicomayonaise en frisse salsa en natuurlijk een goed glas witte wijn.
Auteur:
Gang: Voorgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
  • 4 tomaten
  • 1 rode ui
  • 1 teen knoflook
  • ¼ komkommer
  • Sap van 1 limoen
  • 1 el peterselie
  • 100 gr mayonaise
  • 1 el Balsamicoazijn
  • 12 Garnalen
  • Peper
  • Zout
Bereidingswijze
  1. Snijd de tomaten in kleine stukjes (verwijder de zaadlijsten)
  2. Snijd ook de ui en komkommer en knoflook in kleine stukjes
  3. Hussel de tomaten, komkommer, knoflook en ui door elkaar in een kom
  4. Voeg limoensap en peterselie toe en hussel voed om
  5. Voeg zout en peper naar smaak toe
  6. Meng de mayonaise met de azijn
  7. Bak de garnalen in ongeveer 2 minuten gaar
  8. Presenteer door eerst de mayonaise op een bord te plaatsen en daarover de salsa en garnalen
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/garnalen-met-balsamicomayonaise-en-salsa/