Garnalencocktail met witlof
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Voorgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 2
- 125 gram mayonaise
- 1.5 el ketchup
- 1.5 tl worcestersaus
- Paar druppels tabasco
- 0.5 tl citroensap
- 100 gram gekookte garnalen
- 6 blaadjes witlof
- Rest van de stronk witlof in reepjes gesneden
- Partjes citroen
- Sneetjes toast
- Roer de mayonaise, ketchup, tabasco, worcestersaus, citroensap in een kom door elkaar
- Breng op smaak met zout en peper
- Was de witlof en verdeel over twee glazen
- Hussel wat van de cocktailsaus door de garnalen en voeg reepjes witlof toe
- Leg het mengsel bij de witlof
- Serveer met de rest van de saus, citroenpartjes en wat toast
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/garnalencocktail-met-witlof/
3.5.3208