Walnoot en kool tartaar
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Amuse van walnoot en kooltartaar.
Auteur:
Gang: Voorgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 4
Ingrediƫnten
  • 4 el heel fijn gesneden witte kool
  • 4 el zure room
  • 1 el kerriepoeder
  • ½ groene appel, fijngehakt
  • Zout
  • Peper
  • Handje walnoten, fijngehakt
Bereidingswijze
  1. Mix de kool met de zure room, appel, kerriepoeder
  2. Voeg peper en zout naar smaak toe
  3. Vorm met je handen van het mengsel vier balletjes
  4. Strooi de gehakte walnoten op een bord
  5. Rol de balletjes er voorzichtig doorheen totdat ze volledig bedekt zijn met walnootkruim
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/walnoot-en-kool-tartaar/