Hartige wafels met paprika en parmezaanse kaas
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Voorgerecht
Keuken: Vlaams
Aantal personen: 4
- 80 gram speltmeel
- 80 ml melk
- 2 eieren
- Handjevol geraspte parmezaanse kaas of oude kaas
- 1 rode paprika, in kleine stukjes gesneden
- Peper
- Zout
- Olijfolie
- Verwarm de oven op 200 graden
- Vet de wafelvorm in met wat olie
- Klop een beslag van het speltmeel, melk en eieren
- Voeg zout en peper toe
- Voeg de kaas en de paprika toe
- Meng goed door elkaar
- Giet het beslag in de wafelvorm
- Zet 15 minuten in de oven
- Haal de wafels uit de vorm en bak ze nog 5 minuten op het rooster in de oven
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/hartige-wafels-met-paprika-en-parmezaanse-kaas/
3.5.3208