Knolselderijpuree met dopwerwten
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Zachte puree van knolselderij met doperwten. Heerlijk bij een geroosterd worstje en een mosterd- of kaassaus en gebakken aardappels.
Auteur:
Gang: Bijgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: nvt
Ingrediƫnten
  • 1 knolselderij
  • 250 gram diepvrieserwten
  • 1 kneepje citroensap
  • Peper
  • Zout
Bereidingswijze
  1. Schil de knolselderij en snijd in stukken
  2. Leg ze samen met de bevroren erwten in een pan
  3. Giet er zoveel water bij totdat de groenten net onderstaat
  4. Kook ongeveer 15 minuten tot de groenten zacht zijn
  5. Giet af
  6. Pureer de groenten met een staafmixer tot gladde puree
  7. Breng op smaak met zout, peper en het citroensap
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/knolselderijpuree-met-dopwerwten/