Recept Watermeloen met fetasaus en pistache
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een aparte, maar gouden combinatie van pistachenoten, feta en watermeloen. Heerlijk fris en zoet en toch ook een tikkeltje zout. Een smaakexplosie.
Auteur:
Gang: Voorgerecht
Keuken: Grieks
Aantal personen: 4
Ingrediƫnten
  • 1 watermeloen
  • 100 gram feta
  • 50 ml water
  • Handvol pistachenoten
Bereidingswijze
  1. Snijd van de watermeloen 4 mooie rechthoekige plakken af
  2. Pureer met een staafmixer de feta met het water tot dikke mousse
  3. Rooster de pistachenoten in een droge koekenpan in enkele minuten goudbruin
  4. Verhit een grillpan op hoog vuur
  5. Grill de plakken watermeloen circa drie minuten per kant
  6. Smeer op elke plak ¼ van de fetamousse
  7. Bestrooi met de pistachenoten
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/recept-watermeloen-met-fetasaus-en-pistache/