Een Indiaas visgerecht met roodbaars en rode linzen. De asperges geven het gerecht een knapperige bite en de yoghurt is lekker fris naast de zachte linzen.
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Indiaas
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
2 roodbaarsfilets met vel
50 ml Griekse yoghurt
1 tl garam masala
125 gram rode linzen
300 ml water
100 gram aspergetips
Zout
Peper
Olijfolie
Boter
Bereidingswijze
Doe de linzen samen met het water in een pan en breng aan de kook
Zet dan het vuur laag en laat 25 minuten zachtjes koken en roer af en toe door
Breng dan op smaak met zout en peper
Kook de asperges in 4 minuten gaar en giet af
Kerf het vel van de roodbaarsfilets een paar keer in (dan voorkom je het opkrullen van het vel tijdens het bakken)
Verhit een scheut olijfolie en een klein klontje boter in een koekenpan
Bak de vis 4 minuten op de velkant
Keer voorzichtig om en bak nog 2 minuten op de huidkant
Meng de yoghurt met de garam masala
Dien alles met elkaar op
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-roodbaars-linzenpuree-en-asperges/