Een leuk klein voorgerecht of tussengerecht als onderdeel van een menu. Deze gestoomde coquilles smaken heel goed bij het zout van de feta mousse en steken prachtig af tegen de geblakerde bloedworst.
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Voorgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
50 gram feta
2 el water
2 coquilles
1 el maanzaad
2 plakken bloedworst
1 el boter
Zout
Bereidingswijze
Pureer met een staafmixer de feta met het water tot mousse
Bestrooi de bloedworst met zout
Verhit een eetlepel boter in een koekenpan en bak de bloedworst op laag vuur drie minuten per kant
Leg een velletje bakpapier in een stoommand (te koop bij elke toko)
Stoom de coquilles drie minuten
Leg wat feta mousse op een bord
Leg de plak bloedworst op de mousse en leg de coquille op de worst
Bestrooi het gerecht met maanzaad
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/recept-coquille-bloedworst/