Recept Coquille met bloedworst
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een leuk klein voorgerecht of tussengerecht als onderdeel van een menu. Deze gestoomde coquilles smaken heel goed bij het zout van de feta mousse en steken prachtig af tegen de geblakerde bloedworst.
Auteur:
Gang: Voorgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
  • 50 gram feta
  • 2 el water
  • 2 coquilles
  • 1 el maanzaad
  • 2 plakken bloedworst
  • 1 el boter
  • Zout
Bereidingswijze
  1. Pureer met een staafmixer de feta met het water tot mousse
  2. Bestrooi de bloedworst met zout
  3. Verhit een eetlepel boter in een koekenpan en bak de bloedworst op laag vuur drie minuten per kant
  4. Leg een velletje bakpapier in een stoommand (te koop bij elke toko)
  5. Stoom de coquilles drie minuten
  6. Leg wat feta mousse op een bord
  7. Leg de plak bloedworst op de mousse en leg de coquille op de worst
  8. Bestrooi het gerecht met maanzaad
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/recept-coquille-bloedworst/