Deze pindakaaskoekjes zijn heel gemakkelijk te maken en ideaal als koekje bij de thee. Alle ingrediƫnten heb je vast al in huis dus als je onverwacht visite krijgt, sta je niet met lege handen.
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Nagerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 25
Ingrediƫnten
250 gram pindakaas
100 gram bloem
1 zakje vanillesuiker
140 gram lichte basterdsuiker
1 ei
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden
Doe alle ingredienten in een kom en mix even los met een handmixer
Kneed daarna met je handen tot egale stevige deegbal
Bekleed een bakplaat met bakpapier
Vorm met je hand een balletje ten grote van een flinke walnoot
Leg op de bakplaat en druk plat
Ga zo door tot al het deeg op is
Druk met behulp van een vork een ruitpatroon in de koekjes
Zet 15 a 20 minuten in de oven
Haal ze daarna uit de oven en laat afkoelen
Bewaar in een luchtdichte trommel
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/nagerechten/pindakaaskoekjes-recept/