Recept Salade ei met parmezaan en botersla
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Bijgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 4
- 300 gram botersla
- 3 eieren
- 75 gram geschaafde parmezaanse kaas
- 4 el zonnebloemolie
- 4 el olijfolie
- 1 tl mosterd
- 1 sjalotje, fijngesnipperd
- Kook de eieren in 8 minuten hard
- Pel de eieren en rasp ze heel fijn
- Meng de zonnebloemolie, olijfolie, mosterd en de sjalot door elkaar tot een dressing
- Verdeel de sla over een groot bord of doe de sla in een kom
- Strooi de fijn geraspte eieren over de sla
- Voeg de geschaafde parmezaanse kaas toe
- Verdeel de dressing over de salade
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/recept-salade-ei-parmezaan-en-botersla/
3.5.3226