Recept Steaks van bloemkool
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een goede vleesvervanger in een volwaardige maaltijd. Lekker met een salade en gebakken aardappels en bbq saus. Kan ook als bijgerecht bij rundvlees of gevogelte.
Auteur:
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 4
Ingrediƫnten
  • 1 grote bloemkool
  • 12 el geraspte oude kaas
  • 4 lente-uitjes, in ringen gesneden
  • Zout
  • Peper
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven op 190 graden
  2. Snijd de krop bloemkool in 4 dikke plakken van 1.5 cm dik
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier
  4. Rooster de plakken bloemkool 15 minuten per kant gaar en goudbruin
  5. Bedek elke plak met kaas en lente-ui en maal er peper en zout naar smaak over heen
  6. Zet nog circa 5 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is
  7. Lekker met een frisse salade en gebakken aardappels en bbq saus
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-steaks-bloemkool/