Een goede vleesvervanger in een volwaardige maaltijd. Lekker met een salade en gebakken aardappels en bbq saus. Kan ook als bijgerecht bij rundvlees of gevogelte.
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 4
Ingrediƫnten
1 grote bloemkool
12 el geraspte oude kaas
4 lente-uitjes, in ringen gesneden
Zout
Peper
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 190 graden
Snijd de krop bloemkool in 4 dikke plakken van 1.5 cm dik
Bekleed een bakplaat met bakpapier
Rooster de plakken bloemkool 15 minuten per kant gaar en goudbruin
Bedek elke plak met kaas en lente-ui en maal er peper en zout naar smaak over heen
Zet nog circa 5 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is
Lekker met een frisse salade en gebakken aardappels en bbq saus
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-steaks-bloemkool/