Recept Gevulde puntpaprika met feta
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Bijgerecht
Keuken: Grieks
Aantal personen: 4
- 2 puntpaprika's
- 4 middelgrote rode uien
- 50 gram zwarte olijven
- 3 teentjes knoflook
- 50 gram feta
- 2 el gedroogde oregano
- Peper
- Verwarm de oven op 180 graden
- Snij de paprika's in de lengte doormidden
- Verwijder de zaadlijsten
- Hak de uien, knoflook en olijven fijn en doe ze in een kom
- Meng met de oregano en maal er peper naar smaak overheen
- Hussel goed door elkaar
- Verdeel het mengsel over de gehalveerde paprika's
- Verkruimel de feta en verdeel deze ook over de gevulde paprika's
- Zet 15 minuten in de oven
- Zet dan de grill aan en rooster nog 5 a 10 minuten tot de feta lichtbruin kleurt
- Lekker als bijgerecht bij kip of biefstuk of met rijst of aardappels en salade als hoofdgerecht
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/recept-gevulde-puntpaprika-feta/
3.5.3226