Recept Spinazie met pijnboompitten
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Bijgerecht
Keuken: Spaans
Aantal personen: 2
- 400 gram spinazie
- 1 el pijnboompitten
- 1 rode ui, gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijngehakt
- 1 tl kaneelpoeder
- Peper
- Zout
- Olijfolie
- Rooster de pijnboompitten zonder olie in een grote diepe pan of wok
- Haal ze eruit en leg apart
- Verhit in dezelfde pan een scheut olijfolie
- Fruit de ui en de knoflook even aan en voeg dan al omscheppend de spinazie in delen toe totdat alle spinazie geslonken is
- Breng op smaak met de kaneel en peper en zout naar eigen smaak
- Voeg de pijnboompitten toe en schep goed door elkaar
- Lekker bij gebakken vis, garnalen of als onderdeel van een tapasmaaltijd
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/recept-spinazie-pijnboompitten/
3.5.3226