Recept Spinazie met Huttenkase
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Bijgerecht
Keuken: Grieks
Aantal personen: 2
- 150 gram huttenkase
- 400 gram spinazie
- 1 rode ui, gesnipperd
- 2 tl paprikapoeder
- 1 teen knoflook, uitgeperst
- Peper
- Zout
- Olijfolie
- Meng de huttenkase met het paprikapoeder en de knoflook
- Verhit een scheut olie in een diepe pan en fruit de ui in een paar minuten glazig
- Voeg dan al omscheppend de spinazie toe totdat alle spinazie geslonken is
- Laat de spinazie goed uitlekken in een zeef en druk al het vocht eruit
- Meng de spinazie met de huttenkase en breng op smaak met zout en peper
- Serveer bij lamsvlees of als dip met knapperig stokbrood
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/recept-spinazie-huttenkase/
3.5.3226