Recept Spinazie met Huttenkase
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Lekker bij lamsvlees maar ook heerlijk al dip bij de borrel met een stuk knapperig stokbrood.
Auteur:
Gang: Bijgerecht
Keuken: Grieks
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
  • 150 gram huttenkase
  • 400 gram spinazie
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 teen knoflook, uitgeperst
  • Peper
  • Zout
  • Olijfolie
Bereidingswijze
  1. Meng de huttenkase met het paprikapoeder en de knoflook
  2. Verhit een scheut olie in een diepe pan en fruit de ui in een paar minuten glazig
  3. Voeg dan al omscheppend de spinazie toe totdat alle spinazie geslonken is
  4. Laat de spinazie goed uitlekken in een zeef en druk al het vocht eruit
  5. Meng de spinazie met de huttenkase en breng op smaak met zout en peper
  6. Serveer bij lamsvlees of als dip met knapperig stokbrood
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/recept-spinazie-huttenkase/