Recept Chocolade stroopwafels met ijs
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een makkelijk, maar erg smakelijk dessert. Mocht je geen fan zijn van melkchocola, gebruik dan pure chocolade. En varieer gerust met verschillende ijssmaken.
Auteur:
Gang: Nagerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 4
Ingrediƫnten
  • 8 stroopwafels
  • 150 gram melkchocolade
  • 4 bollen ijs (smaak naar keuze)
Bereidingswijze
  1. Smelt de chocolade au bain marie
  2. Dompel de stroopwafels in de gesmolten chocolade zodat beide kanten een mooi laagje chocola krijgen
  3. Ik heb een stuk aluminiumfolie tegen mijn keukenmuur gelegd en de stroopwafels er schuin tegenaan gezet zodat de chocola aan beide kanten hard kan worden
  4. Laat de chocolade helemaal hard worden
  5. Schep op vier stroopwafels elk een bol ijs
  6. Druk een beetje plat zodat ze over de stroopwafel verdeeld zijn
  7. Leg er de andere stroopwafels bovenop
  8. Serveer meteen
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/nagerechten/recept-chocolade-stroopwafels-ijs/