Een makkelijk, maar erg smakelijk dessert. Mocht je geen fan zijn van melkchocola, gebruik dan pure chocolade. En varieer gerust met verschillende ijssmaken.
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Nagerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 4
Ingrediƫnten
8 stroopwafels
150 gram melkchocolade
4 bollen ijs (smaak naar keuze)
Bereidingswijze
Smelt de chocolade au bain marie
Dompel de stroopwafels in de gesmolten chocolade zodat beide kanten een mooi laagje chocola krijgen
Ik heb een stuk aluminiumfolie tegen mijn keukenmuur gelegd en de stroopwafels er schuin tegenaan gezet zodat de chocola aan beide kanten hard kan worden
Laat de chocolade helemaal hard worden
Schep op vier stroopwafels elk een bol ijs
Druk een beetje plat zodat ze over de stroopwafel verdeeld zijn
Leg er de andere stroopwafels bovenop
Serveer meteen
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/nagerechten/recept-chocolade-stroopwafels-ijs/