Een lekker bijgerecht bij vlees of vis. Door de lange baktijd in de oven worden de tomaten zalig zoet en dat geeft een mooie smaak balans voor de zoute feta.
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Bijgerecht
Keuken: Grieks
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
2 vleestomaten
100 gram feta
1 el knoflookpoeder
2 el balsamicoazijn
Peper
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden
Snij de tomaten in dunne plakken
Leg de plakken naast elkaar op een ovenbestendig bord
Strooi het knoflookpoeder over de tomaat
Verdeel de balsamicoazijn over de tomaat
Maal er peper naar smaak over heen
Rasp de feta kaas over het geheel
Zet 45 minuten in de oven
Lekker als bijgerecht bij vlees of vis
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/recept-tomaten-feta/