Recept Arretjescake
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Nagerecht
Keuken: Hollands
Aantal personen: 12
- 250 gram roomboter
- 200 gram witte basterdsuiker
- 5 el cacaopoeder
- 2 eieren
- 200 gram Mariabiscuitjes
- Smelt de boter in een steelpan op laag vuur
- Mix met een handmixer de eieren met de suiker tot een luchtig geheel
- Roer het cacaopoeder er door heen
- Roer de gesmolten boter er door heen
- Mix alles nog eens goed met de handmixer door elkaar
- Verkruimel de biscuitjes en roer door het cacaomengsel
- Bekleed een cakevorm met een vel bakpapier
- Stort het cacaomengsel in de cakevorm
- Strijk de bovenkant met de bolle kant van de lepel glad
- Zet minstens twee uur in de koelkast om de cake op te laten stijven
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/nagerechten/recept-arretjescake/
3.5.3226