Recept Gehaktbrood met tomaten
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 4
- 500 gram rundergehakt
- 4 champignons
- 70 gram tomatenpuree
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 1 ei
- 1 tomaat
- 1 grote tl oregano
- Peper
- Verwarm de oven op 200 graden
- Snipper de ui en hak de champignons en knoflook fijn
- Meng het gehakt met het ei, de knoflook, ui, champignons, oregano, tomatenpuree en voeg peper naar smaak toe
- Bekleed een cakevorm met bakpapier of vet de vorm goed in met boter
- Doe het gehaktmengsel in de vorm en verdeel gelijkmatig zodat je een brood krijgt
- Leg de plakken tomaat op het gehaktbrood
- Zet 35 minuten in de oven
- Haal dan uit de oven en laat 15 minuten rusten onder een vel aluminiumfolie
- Haal het gehaktbrood dan uit de vorm en verdeel in vier plakken
- Lekker met een frisse salade, sperziebonen en gebakken aardappels
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-gehaktbrood-tomaten/
3.5.3226