Recept Rosbiefrolletjes met erwten en ricotta
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Voorgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 4
- 12 plakken rosbief
- 175 a 200 gram ricotta
- 200 gram diepvrieserwten
- 3 el citroensap
- Peper
- Zout
- Klein handje geroosterde pijnboompitten
- Flesje balsamico crème (AH, Xenos, Jumbo)
- Doe de bevroren erwten in een kom
- Giet daar kokend water op en laat drie minuten staan
- Giet de erwten af en meng ze met de ricotta
- Prak alles grof met een vork
- Voeg het citroensap en peper en zout naar smaak toe
- Hussel alles goed door elkaar
- Leg vier keer twee plakken rosbief op elkaar
- Verdeel de erwten mousse over de plakken rosbief
- Rol de rosbief op en snij schuin doormidden
- Zet vier borden klaar en decoreer ze met de balsamico crème
- Leg op elk bord drie helften van de rolletjes
- Strooi daar wat geroosterde pijnboompitten overheen
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/voorgerechten/recept-rosbiefrolletjes-erwten-en-ricotta/
3.5.3226