Recept Venkelsalade met feta
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Bijgerecht
Keuken: Grieks
Aantal personen: 4
- 2 venkelknollen
- 250 ml groentebouillon
- 100 gram feta
- Handvol zwarte olijven
- Olijfolie
- Peper
- Snij de venkel in dunne plakken (verwijder eventueel de buitenste laag als deze niet mooi is)
- Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan met hoge rand
- Bak de venkel al omscheppend in 10 minuten knapperig
- Voeg dan de bouillon toe en draai het vuur laag
- Laat 20 minuten met deksel op de pan stoven tot al het vocht is opgenomen
- Hak de olijven in stukken en snij de feta in blokjes
- Leg de venkel op een bord of schaal en verdeel de olijven en feta er over heen
- Maal er peper naar smaak over heen
- Serveer lauw warm
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/bijgerechten/recept-venkelsalade-met-feta/
3.5.3226