Recept Slanke gevulde paprika's met tonijn
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 2
- 2 rode paprika’s
- 1 blikje tonijn op water
- 2 rode uien, fijngehakt
- 1 el kappertjes
- 1 el zwarte gehakte olijven
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 tl mayonaise
- Peper naar smaak
- Handvol geraspte parmezaanse kaas
- Verwarm de oven op 180 graden
- Snij de paprika’s doormidden en verwijder de zaadlijsten
- Leg ze met de snijkant naar boven in een ovenschaal
- Giet de tonijn af en prak in een kom fijn
- Voeg de kappertjes, olijven, uien, knoflookpoeder, oregano, mayonaise en peper naar smaak toe
- Meng alles goed door elkaar
- Vul de paprika’s met het mengsel
- Strooi er de parmezaanse kaas overheen
- Zet circa 30 minuten in het midden van de oven
- Leg op elk bord twee paprika helften
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-slanke-gevulde-paprikas-met-tonijn/
3.5.3226