Recept Slanke gevulde paprika's met tonijn
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een hele gezonde en makkelijke maaltijd. Je krijgt ruimschoots groenten binnen en helemaal als je er een groene salade bij serveert.
Auteur:
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 2
Ingrediënten
  • 2 rode paprika’s
  • 1 blikje tonijn op water
  • 2 rode uien, fijngehakt
  • 1 el kappertjes
  • 1 el zwarte gehakte olijven
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 1 tl mayonaise
  • Peper naar smaak
  • Handvol geraspte parmezaanse kaas
Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven op 180 graden
  2. Snij de paprika’s doormidden en verwijder de zaadlijsten
  3. Leg ze met de snijkant naar boven in een ovenschaal
  4. Giet de tonijn af en prak in een kom fijn
  5. Voeg de kappertjes, olijven, uien, knoflookpoeder, oregano, mayonaise en peper naar smaak toe
  6. Meng alles goed door elkaar
  7. Vul de paprika’s met het mengsel
  8. Strooi er de parmezaanse kaas overheen
  9. Zet circa 30 minuten in het midden van de oven
  10. Leg op elk bord twee paprika helften
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-slanke-gevulde-paprikas-met-tonijn/