Recept Carpacciosalade
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 2
- 200 gram carpaccio
- 50 gram geraspte parmezaanse kaas
- Handvol geroosterde pijnboompitten
- 200 gram gemengde rucola sla
- 100 gram groene aspergetips
- Olijfolie extra vierge
- Peper
- Zout
- Verdeel de carpaccio over twee borden
- Maal daar peper en zout naar smaak over heen
- Kook de asperges in drie minuten kort gaar en giet er koud water over heen om het kookproces te stoppen
- Giet de asperges af en verdeel over de carpaccio
- Strooi de pijnboompitten en kaas over de carpaccio
- Hussel de sla met een flinke scheut olijfolie
- Verdeel de sla over de borden
- Serveer met knapperig brood en extra olijfolie om het brood in te dopen
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-carpacciosalade/
3.5.3226