Recept Carpacciosalade
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een lekkere makkelijke maaltijdsalade. Serveer met een knapperig stokbroodje en extra olijfolie om het brood in te dopen.
Auteur:
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
  • 200 gram carpaccio
  • 50 gram geraspte parmezaanse kaas
  • Handvol geroosterde pijnboompitten
  • 200 gram gemengde rucola sla
  • 100 gram groene aspergetips
  • Olijfolie extra vierge
  • Peper
  • Zout
Bereidingswijze
  1. Verdeel de carpaccio over twee borden
  2. Maal daar peper en zout naar smaak over heen
  3. Kook de asperges in drie minuten kort gaar en giet er koud water over heen om het kookproces te stoppen
  4. Giet de asperges af en verdeel over de carpaccio
  5. Strooi de pijnboompitten en kaas over de carpaccio
  6. Hussel de sla met een flinke scheut olijfolie
  7. Verdeel de sla over de borden
  8. Serveer met knapperig brood en extra olijfolie om het brood in te dopen
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-carpacciosalade/