Een makkelijk gerecht dat heerlijk is met een frisse komkommer raita, geroosterde wortels en rijst.
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Indiaas
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
300 gram tilapiafilet (of pangasiusfilet)
100 ml Turkse of Griekse yoghurt
2 tl komijnpoeder
1 tl kaneelpoeder
1 tl paprikapoeder
1 tl kurkumapoeder
½ ui, fijngehakt
1 teen knoflook, fijngehakt
2 naanbroodjes
Bereidingswijze
Pureer met een staafmixer (of in de keukenmachine) de yoghurt met de ui, knoflook, paprikapoeder, kaneelpoeder, komijnpoeder, kurkumapoeder tot egale marinade
Leg de vis in een ovenschaal en smeer de vis rondom in met de marinade
Zet 30 minuten afgedekt in de koelkast
Verwarm de oven op 200 graden en bereid de naanbroodjes volgens de verpakking
Zet de oven dan lager op 180 graden
Plaats de ovenschaal met vis in het midden van de oven en bak de vis circa 12 tot 15 minuten
Verdeel de vis over twee borden en leg op elk bord een naanbroodje
Lekker met komkommer raita en geroosterde wortels en rijst
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-indiase-vis-uit-de-oven/