Recept Thaise garnalen met knoflook en rode peper
 
Voorbereiding
Bereiding
Totaal
 
Een heerlijk gerecht dat zowel warm als koud lekker is. Warm als tapa en koud als snack bij de borrel.
Auteur:
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Thais
Aantal personen: 2
Ingrediƫnten
  • 200 gram garnalen
  • 2 cm gember, geschild en fijngehakt
  • 1 grote teen knoflook, fijngehakt
  • 1 (of een halve voor wie van mild houdt) rode peper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
  • Zonnebloemolie
Bereidingswijze
  1. Verhit een scheut zonnebloemolie in een koekenpan
  2. Roerbak de gember, rode peper en knoflook 2 minuten al omscheppend in de pan
  3. Voeg dan de garnalen toe en schep nogmaals 2 tot 3 minuten om zodat alles goed gemengd is
  4. Je kunt de garnalen warm serveren als onderdeel van een tapasmaaltijd of koud als snack bij de borrel
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-thaise-garnalen-met-knoflook-en-rode-peper/