Recept Thaise garnalen met knoflook en rode peper
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Thais
Aantal personen: 2
- 200 gram garnalen
- 2 cm gember, geschild en fijngehakt
- 1 grote teen knoflook, fijngehakt
- 1 (of een halve voor wie van mild houdt) rode peper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
- Zonnebloemolie
- Verhit een scheut zonnebloemolie in een koekenpan
- Roerbak de gember, rode peper en knoflook 2 minuten al omscheppend in de pan
- Voeg dan de garnalen toe en schep nogmaals 2 tot 3 minuten om zodat alles goed gemengd is
- Je kunt de garnalen warm serveren als onderdeel van een tapasmaaltijd of koud als snack bij de borrel
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-thaise-garnalen-met-knoflook-en-rode-peper/
3.5.3226