Recept Andijviesalade met zalm
Auteur: Yvette Jaarsma
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Chinees
Aantal personen: 2
- 2 zalmfilets
- 200 gram taugé
- 200 gram gesneden andijvie
- 2 el seroendeng
- 4 el lichte sojasaus
- Olijfolie
- Blancheer de taugé 1 minuut in kokend water en giet af
- Verhit een scheut olijfolie in een keukenpan en bak de zalm 2 minuten aan elke kant
- Verdeel de andijvie over twee borden
- Verdeel de taugé in twee porties en leg op de andijvie
- Strooi er de seroendeng over heen
- Besprenkel de salades met elk twee eetlepels sojasaus
- Leg de zalm op de salade
- Lekker met kroepoek
Recipe by Foodblog CurlsCulinair at https://www.curls-culinair.nl/hoofdgerechten/recept-andijviesalade-met-zalm/
3.5.3226